EOTD 19 jan

Här kommer flera fina bilder på penslarna. Jag behövde bara dra fingrarna genom ögonskuggepenslarna för att förstå att MUSpenslarna har gjort sitt – de ligger nu nerpackade i ett paket redo att skickas till min syster. Jag spara dock några gamla penslar. Consealerpenseln och en syntetpensel fick stanna för jag såg spontant ingen riktig ersättare till dem i setet. Även MUS pyttepensel (102?) får stanna en stund för det är en favorit. Dessutom tyckte jag att brynpenseln kändes väl hård men nu när jag testat den kom jag fram till att det snarare är MUSs pensel som varit för mjuk. En sak måste jag fråga; vad satan fyller solfjädern för syfte? Jag kan inte påminna mig att jag nånsin tänk ”Gud, nu skulle jag ha en pensel som ser ut som en solfjäder”
.
Etuiet och hela setet utan blixt. Väldigt nära i färgerna.


Hela setet uppdelat på två taget med blixt för att visa borsten bättre.

För att använda så många som möjligt använde jag olika penslar till höger och vänster öga. La även en klassisk make-up som jag kan göra i sömnen för att kunna göra en bättre jämförelse. Måste erkänna – jag är kär 🙂
Använde enbart skuggor från MUS. Blåturkosa City jungle mitt på locket på beynbenet och under ögat. Take off mellan brynben och upp till brynet samt i inre ögonvrån över och under ögat. Choco d’or i ett V i yttre ögonvrån och i globlinjen. Pennan Prunella från MAC runt hela ögat och längs övre fransraden.

Annonser

5 thoughts on “EOTD 19 jan

  1. Solfjädern har jag hört att man kan använda för att ta bort nedfall av ögonskuggan. Fast jag tycker inte den funkar så bra till det. Jag använder den för att borsta bort små sopor som kommer efter jag har lagt på min spf. Det är den kanon till :DVill ha ett ordentligt utlåtande om penslarna sen 🙂 Känner att jag behöver flera ögonskuggepenslar.

    Gilla

  2. Det ÄR samma set som mitt från eleven! Jag gillar verkligen ögonskuggepenslarna. Funkar jättebra med lösa pigment. Jag köpte setet för det var gethår. Solfjäderpenseln kan du ha om du lägger skimmerpuder på kindbenen eller på nyckelbenen eller så. Jag använder sällan solfjädern, har haft en från Kanebo i massor av år men slängde den nyligen just för att den aldrig fick komma ut och leka. Jag gillade inte ögonbrynborsten, men den är exakt likadan som den från Smashbox! Jag föredrar en lite mer precis borste från Face. Eyeliner penslarna har jag använt mycket. De är helt okej. Inte så bra som de jag har från Smink- och perukmakaren, men bra nog. Har nog mest använt dessa sen jag fick dem. Till Uppity använder jag den som har korta borst i en liten, spetsig tip. Testa den! Provade du ansktsborstarna? hur är dem? Har ännu inte kommmit ihåg att testa dem…Fin make-up!

    Gilla

  3. Pingback: Gamla favoriter: Thru back Thursday om sminkborstar | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s