Laget i mitt hjärta

Sambon är och kollar på hockey. Det är mitt lag som spelar. Är ensam hemma med andra ord och har lekt lite i badrummet.

En tribut till laget i mitt hjärta:
Jag grundade med Casablanca från MAC. Egentligen hade jag velat lägga en vitare skugga men det hade jag ingen. La Casablanca på inre delen av ögonlocket runt ögonvrån och under ögat. Därefter Explore från MUS på reserande del av ögonlocket och upp mot brynet. Drog även ut Explore mot tinningen i en vinge ner under ögat. Sist de signifikanta blå vilket fick blir Naval blue från MAC. Likadant med Naval blue som med Casablanca; egentligen skulle haft en mer intensiv blå men man tager vad man haver. La Naval blue med fuktad pensel tjockt både över och under ögat i en kraftig vinge.
Vilket lag det är? Gissa eller om du vill fuska, kolla här

Annonser

4 thoughts on “Laget i mitt hjärta

  1. Läckert! Den enda koppling jag har till ”ditt” lag är ”laglåten” jag hörde på radio när jag var liten. Vet inte om det är samma idag men jag kommer fortfarande ihåg den och brukar ibland gå och nynna på den. Ja, ja lite off topic. Sorry!

    Gilla

  2. Sminkjante: Fuskade du? Vilken laglåt syftar du på? Nynna lite *hihi* Jag har en av de äldre, mitten 80-tal tror jag, som ringsignal på mobilen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s