Sunrise

Dagens sminkning blev jag inte speciellt nöjd med. Hade som avsikt att den skulle bli sprakande men jag tycker mest den blev platt om än färgrik.

Använde mig av tre skuggor (förutom basskuggan Casablanca från MAC) gula Explore från MUS, orange Sunrise från MUS och gröna Humid från MAC. La dem i den ordningen från ögonvrå och ut. Casablanca i botten. Humid och Explore under ögat och svarta Ebony från MAC längs med övre fransraden och innanför fransarna.
Annonser

4 thoughts on “Sunrise

 1. Sunrise brukar ju bli knallorange och skimrande på mig. Här ser den lite mer bränt orange ut, dämpad… Färgerna är jättefina och övergångarna också, men hade du tänkt dig en explosion av färg förstår jag att du inte är helt nöjd. Platt skulle jag inte kalla det. Men en dämpad variant med de starka färgerna. Kanske skulle skippat casablanca och kört direkt på primer/krämskugga för att få sjutt på dem? Och vilken färg har casablanca? är det den som ”dammar till” t.ex Sunrise så du får den dämpade tonen?Oj, vad långt… Hade du inte klagat hade jag bara skrivit ”Snyggt! Fina färger i en diskret look som ändå vågar leka med kulörerna!” eller något. 🙂

  Gilla

 2. Sminkan: Casablancan är lite gräddvitgul. Kan fota när jag kommer hem. Brukar ju nästan alltid ha casablancan som grund så jag blir lite förvirrad över det modesta resultatet. Jag tror att anledningen till att Sunriset tappat i intensitet heter Explore. Jag upplevde att det var svårt att få Sunrise att fästa på Expore och eftersom jag av gammal vana låter färgerna överlappa varandra så ligger troligvis problemet där. Får nog ge det en chans till när jag kommer hem.

  Gilla

 3. Som vanligt väldigt snygga övergångar mellan skuggorna. Snygg makeup men förstår om du inte är nöjd om du vill ha sprakande färger.

  Gilla

 4. Jag tyckte den här sminkningen var jättesnygg! Men som du själv sa, tråkigt när man inte uppnår önskat resultat… Jag gillar den iallafall skarpt! Har en lite liknande idag faktiskt, fast skimrande!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s