Naval blue

Bestämde mig för att vara blå idag. Grundade först med Casablanca från frans till bryn och sen Tilt ovanpå det. Naval blue på hela locket och Dark soul i globlinjen och yttre ögonvrån. Tilt längst in i ögonvrån. Darksoul och Naval blue under ögat. La en liten eyeliner av Naval blue blandad med vatten längs med övre fransraden. Alla skuggor från MAC.

Annonser

6 thoughts on “Naval blue

  1. Kanon fint! Du får alltid till övergången mellan skuggorna så fint. Jag har sånt craving efter mina skuggor från Taylor Made, väntar bland annat på blå skuggor!

    Gilla

  2. Sminkjante: Tack. Jag gillar när skuggorna flyter in i varandra så så målar jag mig nästan alltid. Och som sagt, övning ger färdighet 🙂Eyeonbeauty: Tack för detFåfängan: Den är bra som lite kallare basskugga tycker jag. Ger fint skimmer.Sminkan: Tack, är blir mer och mer blå känner jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s