Gizmo

Helt OT men här är en bild på vår mycket trötta katt Gizmo. Han är en liten katt i en stor katts kropp. Väldigt sällskapssjuk som den här bilden visar; han kunde inte ligga kvar i sängen och sova när vi gick. Han var tvungen att följa med in ivardagsrummet – hur trött han än var.

Annonser

7 thoughts on “Gizmo

  1. Hej!Mitt namn är Malin Franzén, jag arbetar på Patriksson Communication som är en PR-byrå. Jag vill gärna skicka information till dig om de senaste nyheterna från olika makeup- och modeföretag som vi arbetar med. Skicka ett mail med kontaktuppgifter till info@patrikssoncommunication om du är intresserad.

    Gilla

  2. Emelie: Hade också en katt när jag flyttade hemifrån (tyvärr är han borta nu) och jag saknade honom nått fruktansvärt. Jag hade inte bott borta mer än någon månad när jag skaffade mig en liten kattdam.Malin: Tack för erbjudandet men jag har som princip att jag kontaktar företag som jag är intresserad av.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s