Aska

Döpte dagens sminkning efter min ena kisse. Hon satt och spann och tittade på mig när jag dminkade mig så det blev en enkel åkajalbaserad makeup så jag kunde gosa lite med henne också. Först la jag Casablanca från frans till bryn och därefter Tilt på ögonlocket. När jag gör den här typen av kajalsminkningar som jag tycker så mycket om vill jag helst ha en enkel bas. Tilt tycker jag passar så fint ihop med Liquid som jag dragit längs inre delen av ögat. Yttre halvan fick ett streck av Dusty Smoke. Skuggor från MAC och pennor från MUS

Annonser

4 thoughts on “Aska

  1. Jättefint. En sak slår mig när jag tittar på dina makeuper; jag kan inte riktigt hitta ordet men de är sagolika. Alltså de är ”clean” och fräscha. Jag kan som sagt inte hitta rätt ord men kanonsnygga är de i alla fall! Ha en bra dag

    Gilla

  2. Väldigt vackert! Håller med Sminkjante om att det är något lite trolskt över dem. Alltså, positivt menat. Tycker du är fantastiskt fin i silver, grått och grönt. alla de färgerna framhäver verklgien din ögonfärg och du gör så harmoniska och vackra make-uper med de färgerna. Fint namn på katten! Mina båda kattdamer hälsar så mycket.

    Gilla

  3. Tack så mycket båda två. Ni är för snälla. Aska ligger bredvid mig nu. Hon spinner och tycker sig mot mig och fläcktens utblås på datorn 🙂 Imorgon får jag väl kanske göra en hyllning till min andra kisse. Bered er på en sällskapssjuk ömmande tjock morsgris-sminkning *s*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s