Drakögon

Känner mig som en drake idag. Använde Putty som bas från fransrad till ögonbryn. På ögonlocket las Humid på de ytterst 2/3 och i globlinjen samt Swimming närmast näsan. I globlinjen och upp mot brynet la jag Forrest green ovanpå Humid. Forrest green suddades upp mor brynet med Casablanca. Alla skuggorna från MAC.

För att hotta upp maken lite la jag MUS röda cakeliner Red längs med övre fransraden. Pennan Tarnish från MAC på nedre bandet.

Med blixt överst och utan blixt underst.

Behöver verkligen verkligen verkligen nya penslar! Mina har blivit alldeles förstörda. Kan de bli utslitna? Får sätta mig i kväll och klicka hem några. Tips?
Annonser

9 thoughts on “Drakögon

  1. Coolt. Snyggt, me like. Jag försökte mig på något liknande med grönskugga och rödeyeliner i förra veckan. Det såg förjäv… ut. Fick ta bort allt, strecken blev för tjocka. Precis såhär hade jag velat att det skulle bli. Kanske vågar försöka igen.

    Gilla

  2. Anonym: Tack för det. Det är väl det vi sminkbloggare är till för – att inspirera andra och varandra.Sminkan: TackarSminkjante: Jag använder en läppensel från FACE när jag lägger eyeliners. Då får jag bra kontroll.Akrogirl: Tack för det och välkommen 🙂 Hör av dig när du gjort det så jag får se.

    Gilla

  3. Aah! Fattar inte att jag har kommenterat mer, jag läser ju och kollar dina underbara bilder! Den här är bara för läcker, vilken underbar eyeliner. Kanonsnyggt, du är grym!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s