Jul med Golden olive och Forrest green

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Sminkningen är precis lagd och systern vaknar nog – snart 🙂 Mamma är och handlar hårfärg för som vanligt kommer hon alltid på sånt i sista sekund. Efter Kalle bär det av till svärföräldrarna för julfirande där med de och svägerskans familj. ”Samma procedur som förra året? Samma procedur som alla år, James”

Idag blev det grönguldgrå make. Tyvärr saknas det gröna och guldiga helt på bilderna. Golden olive på inre halvan av locket och i innerkant under ögat. Forrest green på den yttre halvan av locket och ytterkant under ögat. Precis som vanligt, ni kan det här. Dark soul fick tjänstgöra lite precis i yttre ögonvrån Casablanca under brynet. Hade tänkt använda Uppity med men bestämde mig i sista stund för att ta Blitz & Glitz istället tror det var ett bra val.

Annonser

3 thoughts on “Jul med Golden olive och Forrest green

  1. Sminkan: Tack. Har en satans snygg nyårsmake som jag blev riktigt nöjd med 🙂 Den kommer upp framöver.Malin: Självklart är det ok att länka. Länka på bara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s