EoTD 10 dec

Det verkade inte vara meningen att jag skulle sminka mig idag. Allt gick emot mig. Av någon anledning hade jag fått för mig att jag skulle använda MUS Butterfly idag. Från början hade jag tänkt kombinera den med MACs Print. men det hittade jag inte. Då tog jag nya Jupiter från MUS men den fick jag torka bort. Passade inte mig och förpassas antagligen till Pret-tys bytessite. Slutligen blev det Butterflyn och MACs pigment Sweet Sienna och Dark Soul. Självklart var jävelskapen inte slut där. En av penslarna jag använde hade en dålig dag. Tror den blivit fet eller nått. Tvättade den så får vi se. Trots allt tycker jag att maken blev bra.

Annonser

3 thoughts on “EoTD 10 dec

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s