EoTD 3 dec

Måndag igen. Ska vara i Linköpingh *jippie* Skönt att slippa pendla. I kväll är det dags för ett nytt besök hos ”nageltanten”. Verkligen på tiden. Foton kommer förstås.

Idag blev det en trotjänarsminkning. City jungle, Choco d’or och Take off från MUS. MACs penna Costa richie längs med yttre halvan av övre fransraden och Ebony inne i ögat.

Uppdatering: Bilder på den nya manikyren. Det som är coolast är att det är helt och hållet mina egna naglar nu, ingen förlängning.

Annonser

15 thoughts on “EoTD 3 dec

  1. Oh! Vilka naglar! Över-snyggt! WOW, WOW, WOW!!!!Verkligen snygg kombination med de plommonfärgade tipparna och guldet! Och vilka naglar du fått! Det är ju otroligt!

    Gilla

  2. Sminkjante: Har haft akrylnaglar förr i tiden och gele i 2-3 månader. Förlänging de senaste 6 vekcorna. Nu är mina egna naglar förstärkta med genomfärgad gele.Sminkan: Visst är de jätte fina. Hoppas att det ska bli en mer klädsam utväxt nu med den klara gelen längst ner. Naglarna växer som attan nu kan jag säga.

    Gilla

  3. Beeauty: Där jag går kostar ett återbesök 500 kronor. Just nu går jag dit var sjätte vecka. Första besöket kostade 950 kornor men det var det en trestegskur för nagelbitare. Vad ett vanligt förstagångsbesök kostar vet jag inte.

    Gilla

  4. Pingback: Thru back Thursday 3 december | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s