EoTD 30 nov

Igår var svägerskan och jag på MUS klubbkväll. Det var väl ok. Vi har väldigt litet MUS här i Linköping så det var trångt som attan. Jag kna visst tänka mig att gå flera gånger men då kommer jag troligtvis sållan mig till gänget som hade rekat först. De gick helt enkelt in och plockade tills sig det de bestämt och se gick de. Foto på inköpen och så kommer senare.

Dagens smink. Försökte mig på den misslyckade maken från tidigare i veckan. Idag blev det bra. Använde Take off från MUS istället för Uppity.
Annonser

3 thoughts on “EoTD 30 nov

  1. Hej! Fina sminkningar!!Vad är ditt bästa tips för att unvdika att ögonskuggan hamnar i veck på ögonlocket? Har du nått mirakelknep? /Johanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s