EOTD 28 nov

Idag var en tämligen misslyckad sminkdag. Försökte mig först på en skapelse med fluidlinern Uppity och pigmentet Dark soul från MAC samt MADs Dragon’s wing. Den fick jag tvätta bort. Jag minns inte om jag nånsin har tvättat bort en make på det sättet innan, jag brukar kunna rädda de mest utdömda verken. Inte den här dock. Istället blev det Uppity på hela locket och ända upp till brynet. Sen fluidlinern Blitz & Glitz över och under ögon. Ganska missnöjd med den här med men nu hinner/orkar jag inte mer. Här är i alla fall resultatet. Förresten så la jag eyelinern med en gammal läppensel. Funkade skitbra!

Annonser

7 thoughts on “EOTD 28 nov

  1. Det blev ju fint till slut! Jag känner igen det där med misslyckade experiment som måste tvättas av innan man rusar iväg. Oftast kan jag också rädda mina experiment från removern, men precis som du, har jag också stått med dem som är räddningslöst förlorade. Jag kan föreställa mig att det var en ganska våghalsig variant. Grönt med globlinje i svart och guldliner? Kan ju bli skrutt men kan bli lysande också! Hoppas få se det lycckade resultatet en dag, för när man misslyckas är det oftast för att det inte sitter i handen just då. Precis som en dålig hårdag, liksom.

    Gilla

  2. Sminkan Nästan rätt. Tänkte ha upputyn som bas överallt med. Tror det var det som ställde till det. Det blev inte bra när man suddade de andra färgerna. Ska prova igen utan uppityn så får vi se.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s