EOTD 26 nov

Idag har jag äntligen sminkat mig igen. Det blev MACpigementet Cocomotion ungefär överallt. Sen la jag Choco d’or från MUS på yttre halvan av ögonlocket samt lite uppåt. Humid från MAC tonades in och över resten av locket. MACpigmentet Teal under ögat och upp i inre ögonvrån. Jag vet inte om jag kanske ska ta och lägga på lite mer Choco d’or, vad tycker ni?

Annonser

5 thoughts on “EOTD 26 nov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s