EOTD 21 nov

En riktig klassiker för mig idag – fast annorlunda.
Har använt MUSpennorna Liquid och Old moss samt MACs Ebony. Jag målar pennorna och suddar ut dem i varandra. Först Liquid sen Old moss och sist Ebony. Duttade lite twinkle eye från MUS i färgen Africa ovanpå pennorna och lite Sweet sienna på locket.

Normalt sett brukar jag använda MUS Purple eller Goshs Purple stain istället för Old moss. Tycker nog den gör sig bättre i lila faktiskt.
Idag fotade jag utan blixt gloendes rakt upp i kökslampan. Färgerna blev bättre men skärpan sämre.
Annonser

4 thoughts on “EOTD 21 nov

  1. Snyggt! Jag gillar silverskimret! Ljuset är alltid ett problem. Det funkar hyfsat för mig i badrummet, men jag tenderar att bli grisskär i hela ansiktet… Ögonskuggorna kommer dock fram bra och ser ”rätt” ut. Besvärligt med vintern på det viset.

    Gilla

  2. Sminkan; köket fungerar rätt bra, får ont i nacken bara av att glo upp i taketMia; ja gör det! Jag hoppas att det finns nya mumsiga pennor i den här kollektionenSmartasmia; du är ursäktad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s