EOTD 14 nov

Idag har jag använt skuggorna jag bytte till mig på Pret-ty. Jag la Jade på hela ögonlocket och upp till brynet. Sen Kakhi på yttre halvan av ögonlocket och skuggade upp mot brynet. La även båda skuggorna under ögat. Använde Take off som highlighter inder brynet. Alla skuggorna från MUS. Sist målades MACs eyekohl Tarnish med pensel längs med övre fransraden.

Annonser

7 thoughts on “EOTD 14 nov

  1. Annika Jag är jätte nöjd. När får man se bilder på dina skuggor?Sminkan & Kristina En får tacka. Glad att ni gillar det, jag göra det i alla fall. Den gröna färgen kom inte fram så bra på fotona men jag tycker att det var snygga där med 🙂 Måste nog köpa mig lite grå skuggor 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s