EOTD 1 nov

Morgonmöte med lagerpersonalen så jag måste iväg i tid, sminka mig hinner jag dock alltid *hum* med. Idag blev det skuggan Print och fluidlinern Blitz & Glitz båda från MAC. Sedan duttade jag lite guldglittrig eyeliner för Pop ovanpå fluidlinern. Är inte helt överrens med mig själv om det var ett bra drag eller inte. Får se vad jag känner när jag kommer hem.

Annonser

2 thoughts on “EOTD 1 nov

  1. Jag tycker det var ett bra drag! Glitter gör alltid en vardag till fst, och det ser himla snyggt ut! Snygga toner på hela makeupen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s