EOTD 31 okt

Oj oj oj, sen idag. Precis när jag var på väg in i duschen ringde de från lagret. Det gick inte att logga in på truckdatorerna och det hade inte kommit in en enda plockorder. Det var en tjänst som inte hade startats igår kväll när vi startade om servern. Huxflux var jag en dryga timmen försenad.

Maken då? Jag delade upp locket i tre delar. Målade Choco d’or på den yttre delen och City jungle på den mittersta delen. Båda skuggorna från MUS. Min älskade Casablanca från MAC fick tjänstgöra i ögonvrån. Sedan använde jag MUSs mixing liquid för att göra eyeliner. Choco d’or längs med de övre fransarna och City jngle längs med de undre. Lite Sminkan-inspirerad make idag.
Visst blev fotot bra? Taget med den nya kameran.

Annonser

2 thoughts on “EOTD 31 okt

  1. Jepp! Bra foto! Snygg makeup också! Man tackar för omnämnandet! Hm… City Jungle varkar vara en skugga som vill bo hos mig. Och jag som i princip svurit på att inte handla fler skuggor hos MUS i år. Nu har jag en önskelista på flera stycken…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s