Rainy day – MAC

Igår målade jag om naglarna. Det blev MACs Rainy day. Vad svårt det är att fota naglar! Det blir aldrig bra tycker jag, verken posen eller färgen. Någon som verkligen kan fota naglar är Nails of the day Hon har alltid så fina bilder.
Annonser

4 thoughts on “Rainy day – MAC

  1. Färgen är snygg på bilden, tycker jag! Jag var inte så över mig när jag såg falskan i affären. Nu ångrar jag mig. Det kan ju ha berott på att mitt nagellacksberoende inte riktigt börjat när Rainy Day kom. Eller jag vet inte. Ångrar mig som sagt. Men man kan inte få allt!Och OPI är nog min drog!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s