Skattkistan

Tänkte att det kunde var en bra start på bloggen och visa min sminkskatt. Just nu har jag sminket i tre lådor. En med bas, en med ögonskuggor och en med resterande ögongrejer samt läppsmink. Jag skulle behöva komma på någon annan lösning för det känns inte riktigt överskådligt. Utöver de lådorna har jag tre skåp med rengöring, parfymer, nagellack och sånt.

Tyckte det såg lite tomt ut i den sista lådan så direkt efter att jag tagit bilderna gick jag en runda i huset och plockade ihop allt läppsmink som jag har en ovana att lägga precis överallt. Det blev ett par stycken 🙂
Annonser

7 thoughts on “Skattkistan

  1. Sminkan;Ja, jag är verkligen ett MAC-fan. MUS har också sina goda sidor. Kajalpennorna är, som du sa, underbara och finns i massor med fina färger. MUS finns dessutom i Lkpg vilket är ett stort plus. MAC är betydligt mer svårtillgängligt. Framförallt nu när de slutat ta emot beställningar per telefon. Det är tur att det finns änglar som köper ut 🙂

    Gilla

  2. Nu känner jag mig som en langare! Jag ska skaffa trenchcoat och se allmänt skum ut nästa gång jag ska handla åt dig eller Mia på MAC! Eller, jag har ju trenchcoat! Men ja gser nog inte så skum ut…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s