I lördags var jag på kräftskiva. Vi städade huset precis hela dagen varför smink och naglar kom i andra hand.

Jag målade naglarna kvällen innan med China Glaze Ruby pumps. Det blev självklart naggat under städdagen men det hade jag en plan för. När städningen var klar gjorde jag om min slitna julröda manikyr till en funky french i rött och svart genom att måla tipparna med Savinas Midnight.


Till de här naglarna kände jag för neutrala ögon och röda läppar men eftersom jag på något vänster inte äger nått läppstift/gloss som är ens i närheten av rött föll den tanken. Det blev dock en neutral sminkning bestående av 3 MACskuggor (Twinkle, Ricepaper och Unbasic white), svart flytande eyeliner från Wet’n wild samt Too faced glittereyeliner Restraining order.

Läpparna målade jag med MACs Lipglass pencil Brickmate och ovanpå det målade jag med MACs dazzleglass Love alert.

Jag funderar allvarligt på att även lägga ut en ansiktsbild på sminkningen framåt kvällen. Det inlägget kommer i så fall att var lösenordsskyddat, maila mig för lösenord.

 

Related Posts with Thumbnails

  12 Responses to “Naglar och smink på helgens kräftskiva”

  1. Jag älskar manikyren. Blir sugen på att ta fram Ruby Pumps nu ju. :)

  2. Supersnyggt, både smink och naglar!

  3. Jättesnyggt, både ögon, läppar och naglar!

  4. Läcker manikyr, och sminknigen är superfin också!

  5. Så snyggt! Svart och rött är läckert alltså.. får lov att härma dig någon dag :)

  6. Supertjusigt och rött lack passar ju minst lika bra till kräftskivan som till Jul.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

   
© 2015 Kajalpennan Suffusion theme by Sayontan Sinha